бул. 3-та Македонска Бригада бр.42

(во Крушево Експорт)

Контакт информации

 Инвенсис ДООЕЛ Скопје

Адреса: Бул. 3-та Македонска Бригада бр.42
(во Крушево Експорт)


Тел
: +389 (0) 2 3254 355

        +389 (0) 70 317 086

        +389 (0) 70 317 084 

e-mail:  info@invensis.com.mk

Испратете ни порака