Контакт информации

 Инвенсис ДООЕЛ Скопје

Качанички пат, 192 А, Визбегово


Тел
: +389 (0) 2 3254 355

        +389 (0) 70 371 333

        +389 (0) 70 317 084 

        +389 (0) 70 260 636 

        +389 (0) 70 317 086

e-mail:  info@invensis.com.mk

Испратете ни порака