Застапници на Samsung Climate Solutions

SAMSUNG AR35 3,5 kW

 

Клима уред Samsung Series AR35 monosplit Inverter 3.5KW 12000BTU, енергетска класа A++/A, со нов GAS R32, Бела боја, цената вклучува:

1 надворешна единица (AR12TXHQASIXEU)
1 внатрешна единица (AR12TXHQASINEU)
1 далечински управувач

 

Категорија

Опис

  • Капацитет на ладење: 1,11/3,5/4,16
  • Капацитет на греење: 1,08/3,5/4,22
  • Енергетска класа: А++/А+
  • Работна температура: ладење -10~46
    греење -15~24
  • Тивка работа (од 19 dB): (од 22 db)
  • Димензии на внатрешна единица: 805х285х194
  • Димензии на надворешна единица: 720х495х270