Застапници на Samsung Climate Solutions

SAMSUNG Cebu 3,5 kw

Sидниот клима уред Samsung Cebu е уред опремен со многу интересни карактеристики кои ќе ја доведат ваша удобност на ново ниво.
Категории ,

Опис

 • Капацитет на ладење: 0,9/3,5/4,0
 • Капацитет на греење: 0,9/3,5/5,0
 • Енергетска класа: А++/А+
 • Работна температура: ладење -10~46
  греење -15~24
 • Тивка работа: (од 19 dB)
 • Димензии на внатрешна единица: 820х299х215
 • Димензии на надворешна единица: 660х475х242
 • Интегрирана контрола на Wi-Fi

  Функција на вештачка интелегенција (AI)

  Управување преку апликација SmartThings и гласовниот асистент