Застапници на Samsung Climate Solutions

SAMSUNG Luzon 3,5 kw

ЦЕНА СО ДДВ 18%

Samsung клима уред Luzon стандарден ѕиден инвертер со технологија за ладење и топлинска пумпа. Палетата на инвертери на Luzon Standard е систем за климатизација со високи перформанси, монтиран на ѕид со атрактивен мат-бел финиш кој загрева и лади со висока ефикасност.

Категории ,

Опис

Капацитет на ладење: 0,9/3,5/4,0

Капацитет на греење: 0,9/3,5/5,0

Енергетска класа: А++/А+

Работна температура: ладење -10~46
греење -15~24

Тивка работа (од 19 dB): (од 19 db)

Димензии на внатрешна единица: 820х299х215

Димензии на надворешна единица: 660х475х242

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.