Застапници на Samsung Climate Solutions

SAMSUNG Luzon 7 kW

Инвертер клима уред SAMSUNG AR24TXHZAWKNEU/AR24TXHZAWKXEU
 LUZON серија
Категории ,

Опис

  • Капацитет на ладење: 1,4/7,0/7,6
  • Капацитет на греење: 1,2/7,0/9,4
  • Енергетска класа: А++/А+
  • Работна температура: ладење -10~46
    греење -15~24
  • Фреон: R32
  • Тивка работа: (од 25 dB)
  • Димензии на внатрешна единица: 1055х299х215
  • Димензии на надворешна единица: 880х638х310