Застапници на Samsung Climate Solutions

SAMSUNG NORDIC AIRISE 3,5 kw

ноември 15, 2023 admin Нема коментари

Заштедува енергија и ја одржува просторијата пријатна. ЕКО режимот користи помал капацитет на компресорот од нормалниот и на тој начин ја намалува потрошувачката на енергија, со што се постигнува еколошка придобивка;
Категории ,

Опис

 • Капацитет на ладење: 0,9/3,5/4,4
 • Капацитет на греење: 0,7/3,5/6,8
 • Енергетска класа: А++/А+
 • Работна температура: ладење -15~46
  греење -30~24
 • Тивка работа: (од 19 dB)
 • Димензии на внатрешна единица: 889х299х215
 • Димензии на надворешна единица: 790х548х285
 • Wind Free технологија – врвна иновативна технологија која овозможува ладење без провев

 • Интегрирана контрола на Wi-Fi

  Функција на вештачка интелегенција (AI)

  Управување преку апликација SmartThings и гласовниот асистент

  3-Care филтер