Застапници на Samsung Climate Solutions

SAMSUNG Wind Free AVANT 2,5 kw

Палетата Samsung Wind-Free одржува удобна температура без ладни струења. Обезбедува интелигентна удобност на домашна клима благодарение на паметните контроли кои се прилагодуваат на вашите лични преференци, автоматски одржувајќи ги оптималните услови.
Категории ,

Опис

Капацитет на ладење: 0,96/2,5/3,35

Капацитет на греење: 0,72/2,5/5,0

Енергетска класа: А++/А+

Работна температура: ладење -10~46
греење -15~24

Тивка работа: (од 16 dB)

Димензии на внатрешна единица: 889х299х215

Димензии на надворешна единица: 790х548х285

Wind Free технологија - врвна иновативна технологија која овозможува ладење без провев

Интегрирана контрола на Wi-Fi

Функција на вештачка интелегенција (AI)

Управување преку апликација SmartThings и гласовниот асистент

3-Care филтер

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.