Застапници на Samsung Climate Solutions

SAMSUNG Wind Free AVANT 3,5 kw

Палетата Samsung Wind-Free одржува удобна температура без ладни струења. Обезбедува интелигентна удобност на домашна клима благодарение на паметните контроли кои се прилагодуваат на вашите лични преференци, автоматски одржувајќи ги оптималните услови.
Категории ,

Опис

 • Капацитет на ладење: 0,99/3,5/4,0
 • Капацитет на греење: 0,74/3,5/5,5
 • Енергетска класа: А++/А+
 • Работна температура: ладење -10~46
  греење -15~24
 • Тивка работа: (од 16 dB)
 • Димензии на внатрешна единица: 889х299х215
 • Димензии на надворешна единица: 790х548х285
 • Wind Free технологија - врвна иновативна технологија која овозможува ладење без провев

 • Интегрирана контрола на Wi-Fi

  Функција на вештачка интелегенција (AI)

  Управување преку апликација SmartThings и гласовниот асистент

  3-Care филтер