Застапници на Samsung Climate Solutions

SAMSUNG Wind Free COMFORT 3,5 kw

Технологијата WindFree™ ја подобрува вашата удобност во затворените простории со користење на илјадници микро-дупки за рамномерно да се распредели свеж воздух без студен ветер.
Категории ,

Опис

Капацитет на ладење: 0,9/3,5/4,0

Капацитет на греење: 0,9/3,5/5,0

Енергетска класа: А++/А+

Работна температура: ладење -10~46
греење -15~24

Тивка работа: (од 19 dB)

Димензии на внатрешна единица: 820x299x215

Димензии на надворешна единица: 660x475x242

Wind Free технологија - врвна иновативна технологија која овозможува ладење без провев

Интегрирана контрола на Wi-Fi

Функција на вештачка интелегенција (AI)

Управување преку апликација SmartThings и гласовниот асистент

3-Care филтер

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.