Застапници на Samsung Climate Solutions

SAMSUNG Wind Free COMFORT 5,5 kw

Технологијата WindFree™ ја подобрува вашата удобност во затворените простории со користење на илјадници микро-дупки за рамномерно да се распредели свеж воздух без студен ветер.
Категории ,

Опис

 • Капацитет на ладење: 1,6/5,5/6,7
 • Капацитет на греење: 1,3/5,5/8,0
 • Енергетска класа: А++/А+
 • Работна температура: ладење -10~46
  греење -15~24
 • Тивка работа: (од 25 dB)
 • Димензии на внатрешна единица: 1055x299x215
 • Димензии на надворешна единица: 880x638x310
 • Wind Free технологија – врвна иновативна технологија која овозможува ладење без провев

 • Интегрирана контрола на Wi-Fi

  Функција на вештачка интелегенција (AI)

  Управување преку апликација SmartThings и гласовниот асистент

  3-Care филтер