Застапници на Samsung Climate Solutions

Телефонски броеви

+389 (0) 2 3254 355 | +389 (0) 70 371 333
+389 (0) 70 317 084 | +389 (0) 70 260 636
+389 (0) 70 317 086

Mail

e-mail: info@invensis.com.mk

Адреса

Качанички пат, 192 А, Визбегово

image

13

13+ години на пазарот

Испратете ни порака