Застапници на Samsung Climate Solutions

AE050RXYDEG/EU

Внатрешна единица AE050RXYDEG/EU Комплет за управување MIM-E03CN Номинален капацитет (греење) kW 5.0/4.3 Номинален капацитет (ладење) kW 5.0 Влезна номинална моќност (греење) kW 1.03/1.52 Влезна номинална моќност (ладење) kW 1.14 COP (номинално греење) W 4.85/2.83 EER (номинално ладење) W 4.39 Сезонско загревање на просторот / класа на ефикасност А+++ / А++ Излезна температура на вода (греење) […]